Ev Alırken İhtiyaçlarınız Hayallerinizin Önüne Geçmesin

Ev Alırken İhtiyaçlarınız Hayallerinizin Önüne Geçmesin
19 Hazrn
2018
Evlerde yaşayacak olanların şekillendirdiği konut üretim sistemi: Self Housing
Modern çağın getirdikleriyle beraber satın alınan ürünlerin çeşidindeki artış ve seçme özgürlüğü beklentisi bize de esin kaynağı oldu. Self Housing; çağdaş ve yenilikçi bir yapıyla sahibine seçme özgürlüğü tanıyan bir konut üretim sistemi. Mim İnşaat’a özel olan bu sistem sayesinde ihtiyacınıza göre evinizin büyüklüğünü, konumunu, oda sayısını ve bahçe konseptini seçebilirsiniz.
Hayalinizdeki evi seçtikten sonra sıra bu konut sistemini asıl özel kılan kısma geliyor: bahçeniz veya terasınız. Bahçede dört, terasta üç farklı konsept fikri sunan Self Housing sistemi hem iç mekânda hem de dış mekanda özgürlük ve çeşitlilik tanıyarak hayallerinizdeki eve kavuşmanızı sağlıyor.
Self Housing Anatajları
Daire tipinizi siz seçin
Bina, kat ve konumuna siz karar verin
Seçtiğiniz daire ile projeye siz şekil verin
Bahçe veya teras konseptine siz karar verin
Ev alırken ihtiyaçlarınızı ve hayallerinizi siz yönetin
Self Housing ile üretilen ilk proje Çanakkale Güzelyalı'da bulunan House'n Garden Selection oldu. Bu projede 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor. Bahçe ve teras konseptleri ateş, su, metal ve ahşap olmak üzere 4'e ayrılıyor. Dilediğiniz konsepti ihtiyacınız kadar büyüklükteki daire ile kombinleyip seçtiğiniz binada yerleştirebilirsiniz. House'n Garden Selection hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İlgili Diğer Makaleler