İçinizi Isıtacak 7 Bahçe Önerisi

İçinizi Isıtacak 7 Bahçe Önerisi
26 Ekim
2018
Bir bahçeyi sıcacık ve modern bir ortam haline getirmek için ufak dokunuşlar yeterlidir.

Ufak dokunuşlarla modern ve kullanışlı bir alan elde etmek çok kolay! Evinizin açık alanını en iyi şekilde değerlendirmek için yapabileceklerinizi bu yazı dizimizde topladık. Bahçeli ev sizin de hayalinizse daha fazla ertelemeyin! Çanakkale Güzelyalı'da denize 130 metre mesafede konumlanan House'n Garden Selection projemizdeki ayrıcalıkları öğrenmek ve size uygun fırsatlardan yararlanmak için bilgi alın!

Terasta Bahçe

Bu şık Belgravia şehir evi, alanı görsel olarak büyütmek için büyük bir aynaya sahip kaplamalı alana sahiptir. Modern mobilyalar, duvarları yumuşatan sarmaşık bitkilerle dengelenmiştir. Siz de aynaları dış mekanlarda kullanarak alanlarınızı büyütebilirsiniz.

Ahşap Fıçılar

Cameron Kimber Yeni Güney Galler'deki evinin dışında eski tip bira fıçıları kullanmış. Bu fıçıları bitkilerle zenginleştirerek bahçenize farklı bir hava katabilirsiniz. Çakıllar ve hoş bir beyaz bankla evinize ferah bir giriş dekorasyonu oluşturabilirsiniz.

Morsalkımın Büyüsü

William Smalley tarafından tasarlanan bu evde taş duvarlar mor salkımların asılı olduğu sundurmayla birlikte hoş bir hava yaratıyor. Taş bir masa, bahçeye uygun bir bütünlük sağlayarak ailecek vakit geçirebileceğiniz bir alan oluşturuyor.

Avlu Bahçesi

Her büyüklükteki bahçeye uyarlanabilecek bu bahçe tasarımı yaz akşamlarınızı keyifle geçirmenizi sağlayacak. İçeceğiniz, güzel bir müzik ve gecenizi ısıtacak bir ateş… Siz de bahçenizde ateşin etrafında zaman geçirmek isteyenlerdenseniz House'n Garden Selection projemizdeki ateş konseptli bahçemize göz atabilirsiniz.

Çatı Katında Bir Bahçe

Batı Londra'daki bu çatı bahçesi, iç mimarlık şirketleri Maddux Creative ve Adolfo Harrison Bahçeleri tarafından tasarlandı. Tasarım, minik bir su fıskiyesi, biyo-yakıtla çalışan şöminesi, kırmızı sedirden oturma yerleri ve bazalt taş kaplamasıyla su, ateş, hava ve toprak elementine gönderme yapıyor.

Rustik Raflar

Bu küçük çatı katı bahçesi, açık havada kullanılabilir alanı en üst düzeye çıkarmanın harika bir yolunu sunuyor. Bu rüstik raf ve saksılar tuğla duvarlarla birlikte bahçeniz olmasa da şehrin griliğinden kolayca kaçmanızı sağlayacak.

Küçük Bir Orman

Bu minik bahçe Londra’da yaşayan tasarımcı Butter Wakefield'a ait ve bolca sakız, yüksük, nepeta, gül ve sardunya ile dolu. Kasalar ve saksılar içinde envai çeşit bitki yetiştirerek kendi saklı bahçesini yaratmış. Siz de farklı materyalleri kullanarak küçük bahçeleri yeşillik alanlara dönüştürebilirsiniz.

Renk Oyunları

Bahçe duvarlarınızda ve yer döşemelerinizde aynı tonları kullanırsanız alanınız daha büyük görünecektir. Bu yöntem ufak bahçeleri büyük göstermek için sıkça kullanılır. Duvarlarda kontrast renkler kullanarak farklı göz yanılsamaları oluşturabilirsiniz.

İlgili Diğer Makaleler