MİM İNŞAAT`TAN DEVRİM YARATACAK MORTGAGE FIRSATI

MİM İNŞAAT`TAN DEVRİM YARATACAK MORTGAGE FIRSATI
14 Agust
2017
Mim İnşaat üzerinden alacağınız tüm konutlar için 12 aya kadar kredi taksidi erteleme fırsatı sağlıyoruz.

Türkiye’de konut sahibi olmak isteyen binlerce kişi var. Çeşitli yaşamsal ve ekonomik zorluklar nedeniyle ev alma süreci herkes için kolay bir şekilde işlemiyor. Yine de birikimi olmayan çoğu insan bankalardaki konut kredisi sistemlerine başvurarak ev sahibi olabiliyor. Banka kredisi sayesinde satın alınan ev ipotek edilip kira öder gibi kredi ödeniyor ve taksitlendirilen zaman dolduğunda ipotek kaldırılıyor.

Fakat hâl böyle olunca tüketici, yapımı tamamlanmış konutlara yöneliyor ve proje fırsatlarını kaçırarak çok daha fazla para ödüyor. Kredi kullanımında da ödeyeceği toplam tutar bu oranda artmış oluyor. Kira verme zorunluluğu olmayan tüketici için de durum çok farklı değil. Yeni gelir kaynağı olarak planladığı ve kiraya vermek istediği evi çok daha büyük meblağlara almak, uzun vadede kazancını düşüren bir sistem haline geliyor. Projeden konut aldığında ise kiraya verebilmek için teslimat bekleniyor ve teslimattan sonraki kazancını sağlayabilmek için bu süre boyunca cebinden para vermiş oluyor.

Bu noktada aslında ev alırken en önemli noktalardan birinin de doğru finansmanı sağlamak olduğunu görüyoruz. Konut alırken para giriş çıkışı dışında zaman kavramı da ana oyunculardan bir tanesi haline geliyor. Bu yüzden konut alırken yaşanabilecek olan riskleri sıfıra indirmek için yeni bir yatırım fırsatı oluşturduk.

Mim İnşaat üzerinden alacağınız tüm konutlar için 12 aya kadar kredi taksidi erteleme fırsatı sağlıyoruz. Konut almak istediğiniz projenin teslim tarihi 12 aydan daha erken ise kredinizi teslimatta ödemeye başlıyorsunuz. Böylece tüketici hem proje fiyatlarından konut sahibi olma fırsatını kaçırmıyor hem de yapımı tamamlanmış konuttan yararlanırken kredisini ödemeye başlıyor.

Mim İnşaat’ın bu sistemi sayesinde Çanakkale’de ev sahibi olmak artık çok kolay. İster yatırım ister yaşam amaçlı olsun, kredi taksidini 12 ay erteleyebilme şansını yaşamak için bize ulaşın. 0286 217 0330

İlgili Diğer Makaleler