Oyun Oynar Gibi Ev Kurun: House`n Garden Selection

Oyun Oynar Gibi Ev Kurun: House`n Garden Selection
30 Mart
2018
Self Housing sistemiyle ihtiyacınıza göre şekillenen evler hayallerinizdeki konseptlerle birleşiyor.

Türkiye’de ilk defa daire tipi, katı ve bahçe konsepti seçilebilen bir proje ürettik. Proje hakkında bildiğimiz tek şey blokların taban alanları. Sitede kaç daire olacağı veya hangi daire tiplerinin yerleştirileceği ise daireler sahiplerini buldukça belli olacak.

Self Housing” ismi verdiğimiz bu sistemin tanımı kısaca; oda sayısı ve bahçe konsepti seçildikten sonra, dairenin istenilen bina ve cephede konumlandırılmasıdır. Daire ve konsept seçenekleri belirlendikten sonra lego oynar gibi daireler yeni sahipleri tarafından binalara yerleştirilir.

Kullanım amacı ve ihtiyaca göre daire büyüklüğü, keyif ve hayallere göre ise bahçe konseptlerinde özgürlük sağlayan bu sistemi kullanarak hayata geçirdiğimiz ilk proje ise House’n Garden Selection oldu.

Çanakkale’nin en güzel sahillerinden biri olan Güzelyalı’da, denize sadece 130 metre mesafede konumlanan House’n Garden Selection’da 4 farklı daire tipimiz var; 2+1 bahçe, 2+1 teras, 3+1 teras ve 3+1 dubleks. Bu daire tiplerinden proje içinde kaç tane olacağı ise alıcıların seçimlerine göre şekillenecek. Yani herkes 2+1 daireyi beğenip seçerse tüm proje 2+1 dairelerden oluşan bir siteye dönüşmüş olacak.

Benzer seçme özgürlüğünü bahçe konseptinde de sağlıyoruz. Ateş, su, ahşap ve metal konseptlerin her birine farklı bir tarz ve özellik yerleştirildi. Örneğin ateş konseptindeki bir teras dairede barbekü, su konseptli bir bahçe dairede ise su yolları mevcut. Bu ürünümüzle ufak detayların büyük mutluluklara yol açtığına tanık oluyoruz.

Projenin hayal aşamasından mimari çizimine, pazarlama planından satışına kadar yaşadığımız bu süreç bizim için oldukça heyecan verici. Herkesin kendi ihtiyacı ve hayalleri çerçevesinde seçimini yapabiliyor olması ise paha biçilemez.

Yaz-kış yaşam olanağı olan dairelerde hobi bahçelerine ve bahçe alanlarının geniş tutulmasına özellikle dikkat ettik. Çünkü bize göre yaşam sadece dört duvar arasında geçemeyecek kadar keyifli olmalı.

House’n Garden Selection’la ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Diğer Makaleler